Het kan zijn dat deze website sporen van koekjes bevat. Meer weten over de cookiewet? Cookiemelding sluiten
Aanmelden Inloggen

Over GTST

"Goede Tijden Slechte Tijden" is een Nederlandse soapserie dat voor het eerst werd uitgezonden op 1 oktober 1990.

De serie speelt zich af in het fictieve dorpje Meerdijk en op dit moment telt Goede Tijden Slechte Tijden meer dan 1 miljoen kijkers. Goede Tijden Slechte Tijden wordt elke werkdag uitgezonden op de zender RTL 4 om 20:00 uur en een aflevering duurt gemiddeld 22 a 23 minuten ( - reclames)

Op 20 januari beleefde Goede Tijden Slechte Tijden  haar hoogtepunt door 2.252.000 kijkers te scoren en op 1 juni 2012 zendt RTL 4 de 4500ste aflevering uit van Goede Tijden Slechte Tijden (seizoen 22).

Het idee voor een dagelijkse soapserie was afkomstig van Joop van den Ende. Zijn idee was om een serie te maken over een plattelandsfamilie.  Daarvoor benaderde hij Willy van Hermet (schrijver en regisseur). Maar Willy zag in dat het te veel voor hem was,  Bert van de Veer (programmamaker en schrijver) werd naar Los Angeles gestuurd en kreeg uiteindelijk een script mee (Ryan's Hope).

We mogen vandaag de dag nog steeds genieten van de spannend, romantische, avontuurlijke en dramatische soaps serie en wij hopen dat dat nog lang niet stopt.

GTSTFan via sociale mediaQuote

Testbericht
Leuke quote gehoord in GTST? Stuur je quote door!

Poll

Bing moet gestraft worden...
Ja, het is niet goed wat hij heeft gedaan.
Nee, het was niet met opzet..
Totaal aantal stemmen: 171

Populaire artikelen

Laatste nieuws reacties

Tags


twitter Facebook RSS